Spartan Wars 3 - "Rise Or Fall"

Aici se anunta toate evenimentele noi din Brasov si imprejurimi
Forum rules
Inainte de a anunta un meci, va rog sa folositi un sablon pentru primul anunt.
Pentru participare la un meci/eveniment va rugam sa cititi regulile de participare
mytzu
Officer Cadet
Posts: 56
Joined: 30 Apr 2010, 15:30
Localitate: Bucuresti
Replici airsoft si echipament: JG MP5A4, A&K M249 MiniMi, CA M15A4, CA AUG, TM Tactical Master, TM HiCapa 4.3, WE 1911, HFC M92

Spartan Wars 3 - "Rise Or Fall"

Postby mytzu » 30 Apr 2015, 12:44

“Cei care stiu sa obtina o victorie sunt mult mai numerosi decat cei ce stiu sa se foloseasca de propria lor victorie” aceste cuvinte apartinand lui Polybius au fost spuse cu mai bine de 2.000 de ani in urma, in ce masura oare sunt ele adevarate in conflictul ce macina provincia Pinovia Centrala ? Ultimul conflict din regiune s-a desfasurat rapid si violent iar urmarile au schimbat total situatia din zona: Trupele Federatiei ASER desi au oferit o rezistenta dusa la extrem au fost silite sa se retraga in fata presiunii trupelor Mogave, Primarul provinciei Pinovia Centrala si o parte dintre civili au fost executati sau alungati nereusind sa isi indeplineasca visul de a crea o regiune independenta, mercenarii contractati de catre ASER au intuit o sansa uriasa de care se pare ca au profitat, iar in tot acest timp cartelul de crima organizata condus de Von Claus si-a consolidat puternic pozitia.

Oare cei ce au repurtat victorii vor reusi sa isi mentina pozitia de suprematie in regiune sau buturuga mica va rasturna carul mare ?

Echipa Spartan Wars organizeaza in perioada 28 – 29 August 2015, la Airsoft Park – Bradulet, cea de-a treia editie din seria Spartan Wars.

Jocul se va desfasura pe parcursul a 27 de ore de joc continuu, in care participantii vor trebui sa lupte, manance, doarma in terenul de joc, testand astfel capacitatea fiecaruia dintre voi de a face fata unei angajari de durata in conditii dificile. Accentul va fi pus pe actiune continua in conditii de stres fizic si psihic, jucatorii putand sa paraseasca terenul de joc DOAR in conditii speciale si cu acordul liderilor de factiune sau al organizatorilor. Acest eveniment nu este pentru cei slabi de inger si cu o vointa indoielnica ci se adreseaza acelei categorii de jucatori dornici de a-si masura propria valoare in conditii dificile atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Jucatorii inscrisi care nu se prezinta la eveniment, care incalca regulamentul si sunt dati afara de la eveniment sau care parasesc jocul fara aprobarea liderilor de factiune sau al organizatorilor, vor fi banati la urmatoarele editii ale evenimentului – asa cum spuneam, acest eveniment doreste sa se adreseze celor cu adevarat puternici, capabili sa reziste la acest gen de joc.

Ca o noutate fata de precedentele editii, anul acesta participarea la event se va face pe baza de invitatie, doar echipele si jucatorii care sunt invitati putand sa se inscrie la eveniment. Motivul este unul foarte simplu: urmarim cresterea nivelului de seriozitate si implicare al jucatorilor participanti deoarece dorim sa obtinem o calitate mult mai buna a jocului.

Taxa de participare va fi de 75 lei per participant, intreaga suma fiind utilizata pentru a crea o experienta unica jucatorilor de airsoft care gusta genul Mil-Sim.

Programul evenimentului va fi urmatorul:

VINERI 28 August
09:00 – 13:00 CHECK IN
13:00 – 14:00 BRIEFING
14:00 – 16:00 PREGATIRE START JOC
16:00 START JOC

SAMBATA 29 August
19:00 STOP JOC
20:00 SAYONARA PARTY

Ne puteti gasi si pe facebook: https://www.facebook.com/SpartanWarsEvent
Daca va place ideea si vreti sa primiti o invitatie la eveniment, va rugam sa ne contactati pe pagina de facebook.

Return to “Evenimente si Meciuri”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest