Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Aici se anunta toate evenimentele noi din Brasov si imprejurimi
Forum rules
Inainte de a anunta un meci, va rog sa folositi un sablon pentru primul anunt.
Pentru participare la un meci/eveniment va rugam sa cititi regulile de participare
User avatar
Crazy.Bullet
CSABv
Posts: 152
Joined: 11 Oct 2011, 15:09
Localitate: Fagaras
Replici airsoft si echipament: [Systema PTW - M4-A1 Super Max] [VSR G-Spec] [PL B&T MP5 A2] [Glock 17]
Location: Fagaras
Contact:

Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby Crazy.Bullet » 02 Jun 2014, 17:06

Image

CALENDAR / ORAR:

Sambata (14.06.2014):
Sosirea si inregistrarea vor incepe sambata (14.06.2014) dimineata la ora 09:00 la 11.00 in parcarea din fata fabricii RoClip SA (vezi harta cu punctul de intalnire).
Plecare spre locatie ora 11.00. Cine rateaza plecarea a venit degeaba. Nu accept niciun compromis. Se intra prin punct acces control in mod organizat, in coloana iar dupa ce se inchid portile nu mai raspund la niciun telefon. Asa ca faceti tot posibilul sa va inscrieti in programul de mai sus pentru a face lucrurile sa curga cat mai placut si usor.
Pregatire gear + ocuparea locatiilor intre orele 11.15 si 11.55
Start joc ora 12.00
Stop joc ora 19.00
Jocul NU se va desfasura si pe timpul noptii.

Duminica (15.06.2014):
Start joc ora 9:00.
Stop joc ora 14.

COSTUL PARTICIPARII

Gratuit (editia asta) iar participarea se face doar pe baza de invitatie. Invitatia se face pentru club/echipa sau individual pentru independenti.

LOCATIA DE JOC

Este situata la 4 km de Fagaras, pe platforma unei vechi instalatii care a facut parte din fostul combinat de la Fagaras. Zona este acum proprietate particulara a unei firme, iar Clubul Sportiv de Airsoft Brasov are incheiate toate actele/protocoalele necesare pentru a-si desfasura activitatea in locatie. Vor fi anuntate toate entitatile locale despre joc: politie, jandarmerie, administratia locala, etc. Va fi prezenta si presa/televiziunile locale.

CAZAREA

Cazare la cort in incinta Complexului de agrement Laguna Albastra. http://www.lagunaalbastra.ro/laguna-alb ... mping.html. Preturile le gasiti aici: http://www.lagunaalbastra.ro/laguna-alb ... eturi.html.
Cine doreste pensiune poate consulta google cu cazarea locala si isi poate rezerva loc din timp. Aici nu ma implic deloc. Fiecare pe barba lui.

FACTIUNI

In cadrul scenariului vor fi 2 mari factiuni denumite simplu armata si rezistenta. Pentru echilibrarea sau complicarea jocului exista si o a treia fractiune mult mai mica (localnici).

DRESSCODE

Factiunile vor fi departajate IN FUNCTIE DE CULOAREA UNIFORMEI, modalitatea de departajare fiind astfel accesibila tuturor participantilor.

Armata: INTERZIS FACEPAINT! Permis camuflaj culori deschise (ACU, desert, multicam) si full-gear.
Rezistenta: OPTIONAL FACEPAINT! Permis camuflaj culori inchise (woodland, flecktarn, negru etc).
Localnicii: haine civile.

REGULAMENT:

SB1 combinat cu SB1.2 sau ce regulament mai vreti voi ... nu ma prea intereseaza chestiile astea daca jocul curge frumos si joc airsoft de calitate. NU se masoara replicile/nu ma intereseaza marcarea lor (pierdere inutila de timp) deoarece, dupa cum stiti, la fel ca la fiecare event organizat de CSABv, mizez din start pe buna credinta a jucatorului care se prezinta la eventul nostru. Ii acord tot creditul si il cred pe cuvant ca replica lui corespunde regulamentelor mai sus mentionate. Vor exista 2-3 cronografe pe teren. In caz de reclamatie se vor masura replicile. Daca acestea nu corespund si mi-ati inselat asteptarile, replica iese din terenul de joc ... cu tot cu detinator ... definitiv. Dar dupa cum spuneam, va acord tot creditul de la inceput.

SCENARIU: o sa va placa maximum. O sa postez si harta cat mai repede.

Alte detalii: pe parcurs

Pentru alte informatii suplimentare vizitati site-ul nostru http://www.airsoftbrasov.com/overkill-event/
Forum http://www.airsoftbrasov.com/forum/
Facebook http://www.facebook.com/CSABv

User avatar
Crazy.Bullet
CSABv
Posts: 152
Joined: 11 Oct 2011, 15:09
Localitate: Fagaras
Replici airsoft si echipament: [Systema PTW - M4-A1 Super Max] [VSR G-Spec] [PL B&T MP5 A2] [Glock 17]
Location: Fagaras
Contact:

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby Crazy.Bullet » 02 Jun 2014, 17:07

In film aveti un preview mai detaliat al locatiei unde se va desfasura OverKill 2

http://www.youtube.com/watch?v=GSnd-Vh75Jw
Aici e prezentare panoramica de la etajul 8

http://www.youtube.com/watch?v=jyD4dOmbh2M
Last edited by Crazy.Bullet on 02 Jun 2014, 17:08, edited 1 time in total.

User avatar
Crazy.Bullet
CSABv
Posts: 152
Joined: 11 Oct 2011, 15:09
Localitate: Fagaras
Replici airsoft si echipament: [Systema PTW - M4-A1 Super Max] [VSR G-Spec] [PL B&T MP5 A2] [Glock 17]
Location: Fagaras
Contact:

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby Crazy.Bullet » 02 Jun 2014, 17:07

Data: 14-15 iunie 2014
Start joc prima zi (scenariu principal): 14.06.2014 ora 12.00 (stop joc prima zi la ora 19.00)
Start joc a doua zi: 15.06.2014 ora 9.00 (Stop joc event ora 14) – in cazul in care raman putini pentru a doua zi (sub 30-40 persoane) se va juca CQB.
Loc de desfasurare: Fagaras, Judetul Brasov
Locatie: Baza de operatiuni a CSABv (un mic orasel cunoscut sub numele de LAN City)
Filme locatie: mai sus

Forte combatante:

US Army: (35% din numarul participantilor la event)
National Liberation Army (ELN): (55% din numarul participantilor la event)
Zombies: (numarul lor variaza in functie de situatiile de moment). Zombie poate fi oricare din combatantii de la event.

Dresscode:

Factiunile vor fi departajate IN FUNCTIE DE CULOAREA UNIFORMEI, modalitatea de departajare fiind astfel accesibila tuturor participantilor.

US Army: INTERZIS FACEPAINT! Permis camuflaj culori deschise (ACU, desert, multicam) si full-gear.
ELN: OPTIONAL FACEPAINT! Permis camuflaj culori inchise (woodland, flecktarn, negru etc).
Zombies: Orice de culoare OBLIGATORIU ROSIE (NU portocaliu, NU roz) care sa acopere jumatate de corp (tricou, pantaloni, pancho, vesta, etc). Fiecare jucator din teren va trebui sa aiba asupra lui un astfel de articol de imbracaminte.

Scurta poveste (chiar scurta):

Deasupra orasului LAN City aflat in central Columbiei este doborat un avion care transporta o incarcatura constand in 10 recipiente cu virusi extremi de periculosi produsi in laboratoarele secrete ale CIA. Prin infectarea cu acesti virusi, orice fiinta vie se transforma instant in zombie. Aceste 10 recipiente au cazut pe suprafata orasului LAN City, oras aflat sub controlul National Liberation Army (ELN). Cateva comandouri US Army au fost parasutate in apropierea LAN City cu misiunea clara de a recupera cele 10 recipiente imprastiate pe o suprafata de ~ 6 Ha de jungla si cladiri pline de combatanti ostili.

Misiune principala US Army: Sa recupereze toate recipientele cu virus imprastiate pe suprafata LAN City.
Misiune secundara US Army: dezactivarea rachetelor aflate in posesia ELN + rezistenta impotriva atacurilor asupra HQ ale zombies si ELN.
Misiune principala ELN: Sa gaseasca cat mai multe recipiente cu virus pentru a le folosi la lansarea rachetelor (pe care le detin) asupra US Army.
Misiune secundara ELN: Pastrarea in conditii de functionare a rachetelor + rezistenta impotriva armatei si a zombies.
Misiune zombies: sa transforme in zombie tot ce misca pe teren.

Regulament event:

- Sad Bunneh 1.0 completat de Sad Bunneh 1.2 (exceptie fac zombies)
- Nu se face crono – se merge pe prezumtia de buna credinta a jucatorului care intra in teren.
- Nu se tolereaza incalcarile flagrante ale regulamentelor mai sus mentinate (nimeritori, nemuritori, injuraturi, alcool, contact fizic de gen pumn in moaca, sut in coae, mozoale, mangaieri tandre, etc) singurul contact fizic intre jucatori este permis doar de scenariu si anume actiunile zombies (atingerea fizica a adversarului cu mana pentru a fi transformat). Nerespectarea acestor criterii se penalizeaza cu excluderea din event si parasirea terenului de joc.

Rolul special de Zombie: Zombie NU moare decat “la durere”. Cand nu mai poate suporta durerea provocata de bile zombie poate striga mort si se poate respawna din zona de respawn a fractiunii din care a facut parte inainte de transformare si fara a mai fi zombie. Bineinteles, un zombie poate striga mort si la prima bila incasata dar noi recomandam jucarea rolului de zombie cat mai mult posibil pentru complicarea scenariului. Avand in vedere acest rol de zombie, orice regula de MED sau putere replica se anuleaza. NU exista MED asupra zombie, se poate trage full de la orice distanta, nu exista zona a corpului protejata de tragator … se poate trage oriunde (coae, cap, piept, picioare, falange, lob al urechii), rolul de zombie cere protectie maxima (veste, masca, cap acoperit, etc).
Zombie va juca cu replica din dotare (doar semi) si va putea trage asupra jucatorului doar respectand MEDul. Jucatorul atins de bila zombie va striga mort la prima bila incasata.(cf. regulament). Zombie poate alege sa “fugareasca” jucatorul viu pana il atinge fizic, actiune care transforma jucatorul atins instant in zombie. Dupa cum spuneam mai sus, jucatorul viu poate trage asupra zombie care se apropie cum vrea el: din fuga, de pe loc, full, semi, fara med, etc.
Zombie nu are nicio strategie. Singurul obiectiv e sa bantuie prin locatie, singur sau in grupuri, pentru a transforma alti jucatori in zombie. Nu au lider, nu au strategii de atac sau aparare, nu au voie sa comunice decat prin viu grai (exclus statii).

Revenind la scenariu: cand un recipient este gasit acesta nu este luat pur si simplu in brate si o iei la galop spre baza ta. Trebuie anuntata echipa de recuperare cu privire la locatia recipientului. Echipa se deplaseaza la fata locului (daca poate) cu un echipament de transportat in siguranta recipientul. Acesta consta dintr-o lada de munitie umpluta cam 10 cm cu nisip si carata de 2 oameni care vor trebui aparati. Recipientul se aseaza pe nisipul din lada si astfel este transportat in HQ-ul fractiunii care il gaseste.

HQ-urile pot fi atacate dar nu pot fi mentinute. HQ-ul se ataca si se cucereste doar pentru a fi recuperate recipinte. Dupa recuperare se urmeaza procedura de transport mai sus amintita si HQ-ul se elibereaza. Se pot cara unul sau mai multe recipiente odata.
Revin si cu alte detalii … urmariti forumul si pagina noastra de FB pentru alte detalii. Liber la intrebari.

User avatar
profex
General
Posts: 327
Joined: 09 Nov 2009, 17:04
Localitate: sfantu gheorghe
Location: sfantu gheorghe

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby profex » 03 Jun 2014, 17:34

participarea am inteles ca se face pe baza unei invitatii , doresc sa vin la acest eveniment cu un coleg ( nu este incepator - are echipament complet propriu )

te rog sa ne incluzi si pe noi daca se poate
Image
Image

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby croker » 03 Jun 2014, 19:23

Club Sportiv Brasov Airsoft Team va raspunde acestei invitatii
Ma anunt prezent
Se va merge pe tinuta de WOODLAND din cauza vegetatiei pentru o mai buna camuflare
Deci ne inscriem la REZISTENTA
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu

User avatar
PALA
BAT - ECHIPA
Posts: 1318
Joined: 01 May 2010, 23:32
Localitate: BRASOV
Location: BRASOV
Contact:

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby PALA » 03 Jun 2014, 21:28

Momentan pas..
WHO'S MY DADDY ??.....RUSSELL !!

Image

Nashu'
BAT - CLUB
Posts: 200
Joined: 04 Aug 2013, 08:54
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: In curs de achizitionare
Location: Brasov

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby Nashu' » 03 Jun 2014, 21:49

Pas si eu si Vader in proportie de 80%
Image

User avatar
Ronin
Airsofter
Posts: 85
Joined: 14 Jan 2014, 21:58
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Nu detin momentat nici o replica Airsoft

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby Ronin » 04 Jun 2014, 13:21

nu am woodland decat o camasa, deocamdata e prea departe ca sa ma pronunt daca reusesc sa ajung sau nu. Daca voi putea veni va fi sambata cel mai probabil si duminica pas.
If you think I'm not there, think again and take a better look!
Image

User avatar
Ronin
Airsofter
Posts: 85
Joined: 14 Jan 2014, 21:58
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Nu detin momentat nici o replica Airsoft

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby Ronin » 09 Jun 2014, 00:30

Pas, am nunta...
If you think I'm not there, think again and take a better look!
Image

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby croker » 11 Jun 2014, 20:03

Pana acum:
Croker Mini Martianu Costea Profex Varto
Altcineva ?
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu

User avatar
T.J.
BAT - CLUB
Posts: 171
Joined: 21 Oct 2012, 14:43
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: -> L96 Shadow Ops <150 m/s>
-> CM 0.48 <120 m/s>
-> Socom gear 1911 <90m/s>
-> Sig p226 <90 m/s>
-> M16 ICS < DMR >
-> Glock 23
-> Glock 34
-> Mk23 Shadow Ops
-> Mk23 Black
Contact:

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby T.J. » 11 Jun 2014, 22:03

+1 caut transport :p
ImageImage

User avatar
profex
General
Posts: 327
Joined: 09 Nov 2009, 17:04
Localitate: sfantu gheorghe
Location: sfantu gheorghe

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby profex » 12 Jun 2014, 15:53

din cauza locului de munca nu vom ajunge din pacate ..... vom fi totusi prezenti duminica la zarnesti
Image
Image

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: Overkill 2 - BioHazard - 14-15 iunie 2014

Postby croker » 13 Jun 2014, 20:49

TJ dimineata la 9 jumi sa fii gata ! te ia cineva
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu


Return to “Evenimente si Meciuri”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests