LUPTA PT CODRII DE ARAMA lll - Botosani 7-9 iunie 2013

Aici se anunta toate evenimentele noi din Brasov si imprejurimi
Forum rules
Inainte de a anunta un meci, va rog sa folositi un sablon pentru primul anunt.
Pentru participare la un meci/eveniment va rugam sa cititi regulile de participare
User avatar
Nitzi
Airsofter
Posts: 768
Joined: 11 Sep 2010, 10:07
Localitate: BRASOV
Location: BRASOV
Contact:

LUPTA PT CODRII DE ARAMA lll - Botosani 7-9 iunie 2013

Postby Nitzi » 18 Jan 2013, 22:10

Stiu ca unii se vor duce la Border Wars, dar la inceputul acestei veri s-a postat un eveniment foarte interesant si titlul cred ca este destul de explicit. Am tinut sa fie postat si aici ca lumea sa stie din timp.

O sa citez pe Dennis de pe ASR :
Cum am spus si la celelalte editii, la evenimentul nostru sunt bineveniti atat membri de cluburi sau echipe cat si independenti. Nu facem cu invitatii nominale sau pt cluburi (echipe).

Perioada evenimentului: 7-9 iunie 2013
Numar maxim participanti: 200 (nu se suplimenteaza cu nimic)
Inceperea inscrierilor: 1 Martie
Terminarea inscrierilor: 15 Mai
Pretul unui bilet:
120 ron (perioada 1 martie -31 martie )
130 ron (perioada 1 aprilie -15 mai)

PROGRAM EVENIMENT

7.06.2013

15.00 - primirea participantilor - (verificare, cazare, crono, etc)
20.30 - servirea mesei (cina)
21.00 - briefing (se va tine in sala de mese)
22.30 - timp liber

8.06.2013

07.00 - desteptarea (aici cred ca se vor ocupa cei de la M.A.T. :mrgreen: )
07.30 - micul dejun
08.00 - pregatire pt joc + impartirea hranei reci pt pranz. Apa o gasiti in bazele principale ale fiecarei factiuni.
09.00 - start joc
19.00 - stop joc
20.00 - masa festiva
21.00 - concert (anul asta in aer liber), foc de tabara, premierea participantilor, surprize, karaoke, etc
03.00 - stingerea

9.06.2013

08.00 - desteptarea
09.00 - micul dejun
09.30 - timp liber
12.00 - plecarea participantilor


Eu unul il bifez pe lista celor la care voi merge si singur daca e. Asa ca cine doreste, e interesat, etc, bla, bla se poate exprima aici in voie.
Va salut si spor !
Image

User avatar
stanosul
BAT - CLUB
Posts: 288
Joined: 03 Feb 2012, 18:23
Localitate: brasov
Replici airsoft si echipament: nu am momentan, dar vreau sa intru si eu in acest sport :X
Location: BRASOV/MIERCUREA CIUC
Contact:

Re: LUPTA PT CODRII DE ARAMA lll - Botosani 7-9 iunie 2013

Postby stanosul » 18 Jan 2013, 22:28

ma tenteaza, numai sa aflu cand voi incepe sesiuea din vara :D
Stii bine ca pe mine nimeni nu ma poate schimba
Nu ma mai intreba ce vreau sa fac cu viata mea
Pentru ca, iti spun de pe-acum: asa raman pana cand
Va creste iarba la mine pe mormant!!


______________
Image

DennisBT
Mercenary
Posts: 7
Joined: 13 Feb 2013, 22:21
Localitate: Botosani
Replici airsoft si echipament: SR16
M700
G36C
MP5 Navy
2x 1911

Re: LUPTA PT CODRII DE ARAMA lll - Botosani 7-9 iunie 2013

Postby DennisBT » 13 Feb 2013, 22:26

site: LUPTA PENTRU CODRII DE ARAMA 3

PROLOG


S-au scurs ani de cand cele doua armate ale imperiilor unite cucereau Liberum, mandra capitala a oamenilor liberi. Cele doua imperii au ales calea aliantei, realizand ca doar luptand impreuna vor fi de neoprit. Astfel au creat cel mai intins si puternic imperiu cunoscut pana atunci...MARELE IMPERIU DE APUS, intins de la Marea Apa pana la Padurile Intunecate.
In vechea tara a Codrilor de Arama, Imperiul a consolidat granitele sale cu o puternica Garnizoana condusa de unul dintre cei mai experimentati generali, Dux, calit in nenumarate lupte si invatat cu diversitatea situatiilor din teatrele de razboi. Avanpostul Imperiului cuprinde cei mai expirimentati soldati - LEGIUNEA a III-a, LUPII ROSII si PLUTONUL MECANIZAT - trupe de elita pregatite in orice moment sa apere blazonul regal.
Starea de liniste din Garnizoana era tulburata de o legenda...legenda faptelor de vitejie ale luptatorilor lui Dako- GARDA UMBRELOR. Da, legenda spune ca Dako, liderul rebelilor, se va intoarce in Codrii de Arama.
Generalul Dux cunostea forta de temut si ferocitatea triburilor barbare aflate departe, spre rasarit. Avusese ocazia, de nenumarate ori, sa lupte cu ei...Presentimentul ca Imperiul era intr-un mare pericol l-a determinat sa-si trimita trupele de elita - LUPII ROSII - departe, peste Marea Padure. Vroia cu orice pret sa afle daca legenda era adevarata...
Dako scapase impreuna cu o mana de razboinici, prin galerii numai de ei stiute. Si-au luat familiile si aurul cautat de Imperiu si au ajuns la Marile Triburi prietene. Au trimis soli in toate zarile si au cumparat cu aur mult pe cei mai aprigi razbonici – MERCENARII - care ar fi mers pentru el pana la capatul lumii.
De partea sa ii are si pe PARTIZANI – fosti luptatori ai Imperiului recrutati din randul popoarelor cucerite, care cunosc tacticile militare imperiale si sunt antidotul pentru temutul PLUTON MECANIZAT. Cauza oamenilor lui Dako a devenit si cauza partizanilor – eliberarea pamanturilor cucerite de MARELE IMPERIU DE APUS.
Au trecut cativa ani de la REBELIUNE iar Dako isi cere pamantul si libertatea inapoi. Armata lui, puternica si pregatita, inainteaza spre vest, spre vechea capitala.
Vesti alarmante sosite de la spioni il determina pe Generalul Dux sa-si intareasca Garnizoana Provinciei si sa-si trimita puternicul Pluton Mecanizat in apropierea vechii capitale rebele, realizand ca timpul este prea scurt pentru a mai putea primi intariri.
Armata rebelilor a intrat in teritoriul Codrilor de Arama, construindu-si o Fortareata pe vechiul drum al negustorilor, drum ce duce spre Garnizoana Imperiala. Partizanii isi stabilesc baza in LIBERUM, vechea capitala a lui Dako si isi pregatesc in liniste atacul necrutator.

Inclestarea celor doua forte este iminenta...armatele imperiale aud de departe strigatul de lupta al Rebelilor... Cei mai mari comandanti ai acelor vremuri sunt pregatiti pentru o lupta pe viata si pe moarte. Aici, in Codrii de Arama, incepe REVANSA !

-FACTIUNI-

TRUPE IMPERIALE
Image

Legionari – luptatori cu mare experienta ce fac parte din vestita Legiune a III-a, disciplinati si bine antrenati. Este o trupa extrem de rezistenta, cu un moral foarte ridicat, echilibrati, fiind de altfel si cea numeroasa forta a Garnizoanei Imperiale.
Image

Plutonul Mecanizat – trupele blindate ale Imperiului, motorizate, ce beneficiaza de o mare mobilitate si putere de foc. Creeaza o unda de soc in lupta, destabilizand cu usurinta trupele inamice. De neoprit in spatiile largi si pe drumurile forestiere, acoperind si misiuni de suport, transport si recuperare.
Image

Lupii Rosii – trupe de elita imperiale, formate din luptori cu experienta, neinfricati, capabili sa execute cele mai dificile misiuni. Garda de corp a Generalului Dux, acestia sunt pregatiti sa execute atat misiuni de infiltrare si neutralizare a liderilor inamici, cat si actiuni de spionaj si recuperare.
Image
REBELI
Image

Mercenarii – razboinici platiti de Dako, cu experienta in misiuni de gherila, duri, neinfricati, adaptati oricarei situatii de lupta, reprezinta cea mai numeroasa trupa a rebelilor. Destabilizeaza armatele inamice prin forta si brutalitatea atacurilor, fiind aproape de neoprit.
Image

Partizani – fosti luptatori ai Imperiului ce lupta pentru cauza rebelilor, cunoscatori ai strategiilor si tacticilor militare imperiale, dispun de armamentul necesar neutralizarii blindatelor. Experti in infiltrare si minare, creeaza ambuscade si surprind inamicul cu actiunile lor.
Image

Garda Umbrelor – oamenii de incredere ai lui Dako si garda de corp ai acestuia. Foarte buni cunoscatori ai zonei, sunt experti in infiltrare si asasinare. Razboinici desavarsiti, neinduratori, executa cele mai dificile misiuni, curajul si ferocitatea lor fiind legendara.
Image


HARTA

Locuri disponibile in factiune si pluton
Image


mai multe info pe site-ul evenimentului
Intrebarile voastre despre event sunt binevenite.

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: LUPTA PT CODRII DE ARAMA lll - Botosani 7-9 iunie 2013

Postby croker » 14 May 2013, 22:08

Ce se mai intampla pe aici ?
Mai are careva idei marete , evenimentul este in perioada in care as putea fi in tara ... si nu suna rau :) plus de alta in partea "aia" a tarii cica e peisajul pitoresc si lumea buna :D asa ca poate facem o incursiune
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu

User avatar
Nitzi
Airsofter
Posts: 768
Joined: 11 Sep 2010, 10:07
Localitate: BRASOV
Location: BRASOV
Contact:

Re: LUPTA PT CODRII DE ARAMA lll - Botosani 7-9 iunie 2013

Postby Nitzi » 14 May 2013, 23:39

acuma zici ? eu ma inscrisesem dar nu aveam transport..e autocat, dar nu trece prin Brasov. Daca poti vb cu organizatorii sa ne primeasca si mergi cu masina, eu merg neaparat. Keep me posted! din cate stiu locuri nu mai sunt...sau poate faci tu cumva rost de "locuri' :)
Image


Return to “Evenimente si Meciuri”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest