La Revolution II - 14-16 septembrie 2012

Aici se anunta toate evenimentele noi din Brasov si imprejurimi
Forum rules
Inainte de a anunta un meci, va rog sa folositi un sablon pentru primul anunt.
Pentru participare la un meci/eveniment va rugam sa cititi regulile de participare
User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

La Revolution II - 14-16 septembrie 2012

Postby chelu » 07 Jun 2012, 23:37

Salutare!

La acest eveniment am fost anul trecut doar eu cu Croker, si trebuie sa recunosc ca ne-am simtit extraordinar.
Se pare ca va exista o reeditare a acestui event si anul asta.

Detalii aveti mai jos, fiind preluate direct de pe ASR ( http://www.airsoftromania.com/forum/vie ... =4&t=16439 ):

Viva La Revolucion2!

Ce este "LA REVOLUCION 2"?

In acest an, Clubul Sportiv Beretele Rosii Vrancea s-a mobilizat si organizeaza acest eveniment cu forte proprii, dar doreste sa pastreze acelasi specific implementat si anul trecut, si anume conceptul de Friendly Airsoft Game. Acest concept care guverneaza organizarea evenimentului presupune ca odata pe an clubul sa se intalneasca cu toti pietenii sai atat pentru a pune tara la cale, cat si sa joace o partida de airsoft placut, fara alta miza decat de a petrece un week-end extraordinar impreuna.

Aceasta editie se va desfasura in localitatea Gresu din Vrancea, la aproximativ 15km fata de tabara Galaciuc, unde a avut loc La Revolucion 2011.

Care sunt elementele inedite ale acestei editii?

Anul acesta am pus in practica invatamintele extrase din evenimentul "La Revolucion 2011", care s-au concretizat in urmatoarele caracteristici:
- reguli de joc simple, cu misiuni "in lant" jucate intr-o zona de joc compacta,
- arbitri desemnati in fiecare baza care vor consemna indeplinirea misiunilor,
- cazare in conditii foarte bune, cu camere noi si facilitati precum teren de fotbal si piscina incalzita la 30 grade,
- teren de joc interesant, de dificultate scazuta, descris cel mai bine ca "Woodland CQB", datorita coniferelor tinere si joase care formeaza desisuri, reducand vizibilitatea pe distante mari.

Programul evenimentului:

Jocul propriu zis va avea loc sambata 15.09.2012 incepand cu ora 10:00 si se va sfarsi la ora 18:00, indiferent de starea vremii. Recomandam a se efectua incursiuni de recunoastere a terenului de joc in ziua precedenta evenimentului, existand posibilitatea ca organizatorii sa prezinte scenariul de joc pe teren daca se doreste acest lucru, in vederea fluidizarii misiunilor.

Vineri 14.09.2012:
15:00 – incepand cu aceasta ora incepe cazarea invitatilor
20:00 – cina
21:00 – program de voie

Sambata 15.09.2012:
08:00 – micul dejun
09:00 – pregatire de joc, briefing
10:00 – start joc
18:00 – incheierea zilei de joc
20:00 – cina
21:00 – party

Duminica 16.09.2012:
09:00 – micul dejun
10:00 – program de voie, ce poate include un joc de ramas bun, sau o sesiune de tir la tinta.

Conditii de inscriere:

Locatia are 100 locuri disponibile, majoritatea fiind camere cu doua paturi de o singura persoana. Vom posta in curand informatii foarte detaliate referitor la numarul de paturi din fiecare camera.

Exista un plan tarifar in valoare de 150 lei/persoana, acesta incluzand cazarea, mesele, participarea la joc si accesul la piscina. In cazul in care este nevoie de locuri suplimentare, se poate asigura loc de campare pentru cort, la pretul de 100lei/persoana, dar numai dupa ocuparea locurilor in camere. Atat persoanele care vor sa participe doar la ziua de joc, cat si persoanele care vor insoti jucatorii, dar nu vor participa la joc, vor achita suma integral conform conditiilor de cazare alese.

In spiritul conceptului de "joc al prieteniei", este permisa inscrierea si participarea membrilor familiilor (soti/sotii, frati/surori, amanti/amante), in masura respectului reciproc si a sigurantei de joc.
Image
Image
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 07 Jun 2012, 23:37

Cum se va juca?

Datorita scenariului specific, armata va ocupa ~40% din fortele combatante, iar revolutionarii vor ocupa restul de ~60%. Armata va avea un rol predominant defensiv, urmarind apararea presedintelui si a coalitilor sai sau asasinarea liderilor rebeli, iar factiunea revolutionarilor va trebui sa captureze presedintele, sa elimine generalul si apoi sa cucereasca tabara armatei, pentru a pune stapanire pe intreaga zona de conflict.

Armata va fi compusa numai din echipe ce vor purta tinute MULTICAM, iar restul echipelor vor purta orice tip de camuflaj, si se incurajeaza chiar si echiparea uniforma a echipelor revolutionare in costumatie specifica pentru role-play.

Evenimentul se va tine chiar si in conditii de ploaie torentiala, putandu-se juca pana la limitele fizice sau tehnice ale participantilor. Avantajele care ne permit sa ne testam limitele fizice de joc in ploaie le reprezinta atat dusurile cu apa fierbinte care asteapta jucatorii in camere la sfarsitul zilei de joc, cat si piscina incalzita permanent la 30 grade, pusa la dispozitie gratuit pe perioada evenimentului.

Structura misiunilor:

Revolutionari:

Misiunea 1: membrii celor doua baze revolutionare vor trebui sa descopere pe terenul de joc amplasamentul a doua cutii de valori care vor trebui transportate in bazele de care apartin; acolo arbitrii le vor descuia si vor dezvalui continutul: informatii despre VIP-urile adverse.

Misiunea 2: Dupa ce a aflat care este VIP-ul desemnat respectivei baze revolutionare, jucatorii din aceasta au ca singura preocupare sa-si indeplineaca obiectivul, si anume:
-sa elimine Generalul si sa transporte in baza proprie insemnele acestuia
-sa rapeasca Presedintele din baza militara si sa-l escorteze in viata pana in baza revolutionara din care fac parte (daca acesta "moare", el va invia in baza militara; in perioada in care este rapit, va juca de partea revolutionarilor)

Misiunea 3: Dupa ce s-au indeplinit ambele obiective de la Misiunea2, se poate ataca steagul bazei militare, pentru a fi cucerit si transportat intr-o baza revolutionara.

Militari:

Misiunea 1: sa pazeasca lazile cu informatii despre VIP-uri

Misiunea 2: sa stabileasca contact cu spionul din fiecare baza revolutionara pentru a afla cine este VIP-ul bazei si care sunt insemnele distincte ale sale, fara ca revolutionarii sa se autosesizeze. Daca revolutionarii descopera spionul, acestia pot sa-l elimine, el intrand din nou in joc ca persoana obisnuita, rolul de spion putand fi atribuit de arbitru altei persoane.

Misiunea 3: sa elimine VIP-ul bazei si sa transporte insemnele acestuia in baza militara

Misiunea 4: sa captureze steagurile bazelor revolutionare si sa le transporte in baza militara.

Alte informatii relevante:

*Misiunile trebuiesc indeplinite strict in ordinea de mai sus, arbitrii fiind anuntati in momentul indeplinirii acestora, tot arbitrii fiind cei care autorizeaza inceperea misiunii urmatoare.
*Organizatorii vor asigura micul dejun si cina foarte consistente, iar pranzul pe teren si-l asigura fiecare persoana in parte daca se considera necesar.
*Se va juca fara medici, dar cu respawn in zone special amenajate.
*Nu exista limitari de munitie sau de incarcare pe teren.
*Se joaca dupa regulamentul SB1, fara incarcatoare majorate/cu rotita (hi-cap).
*Deoarece distantele de angajare pot fi medii spre mici, recomandam folosirea sistemelor secundare de viteza scazuta atunci cand lipseste vizibilitatea, intocmai ca in cazul CQB urban.
Image
Image
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 07 Jun 2012, 23:39

Update: Descarcati harta 3D a terenului de joc (pentru Google Earth) de aici: https://docs.google.com/file/d/0BwF83JD ... xVaTQ/edit

Foto cu terenul de joc:

Image
https://picasaweb.google.com/1114915272 ... 4253689602

Image
https://picasaweb.google.com/1114915272 ... 1958405570

Image
https://picasaweb.google.com/1114915272 ... 7522408466

Image
https://picasaweb.google.com/1114915272 ... 3114962466

Image
https://picasaweb.google.com/1114915272 ... 9406538402

Image
https://picasaweb.google.com/1114915272 ... 4399681634

Consideram ca terenul este de dificultate minimaa spre medie, fiind inconjurat pe alocuri de forme de relief abrupte care delimiteaza terenul de joc. Accesul in aceste zone este permis in timpul jocului, dar pe responsabilitatea fiecarui jucator. Inclinatia zonei de joc este minima, fiind de un real ajutor in orientarea prin padure. Zona de joc propusa are o suprafata de aproximativ 1km2, urmand ca dupa finalizarea inscrierilor (august) sa se stabileasca cu exactitate pozitionarea bazelor.

L.E: dintr-un motiv ascuns nu se afiseaza foto de mai sus, asa ca le-am atasat si linkurile.

Foto cu camerele si facilitatile din complexul Flora:

https://picasaweb.google.com/1114915272 ... /May302012

Toate personajele le gasiti aici:
http://larevolucion2.wordpress.com/category/personaje/
Image
Image
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 07 Jun 2012, 23:40

Tin sa evidentiez niste aspecte importante, pe care am omis sa le explicam pana acum:

La evenimentul organizat e noi este binevenita orice persoana jucatoare sau nejucatoare de airsoft. Nu exista invitatii nominale sau pentru cluburi.

Prin intermediul acestui eveniment dorim sa ne facem cat mai multi prieteni cu care sa facem treaba buna pe viitor (poate si in alte domenii decat airsoft, cine stie), si totodata ne afisam public abilitatile pentru a fi evaluati de comunitatea de airsoft din Romania.

Ideal ar fi ca pana la 1 August sa stim cu cine dam o bila la eveniment, eventual un numar minim de persoane care sa fi achitat taxa de inscriere pentru a li se rezerva locurile.

In principiu, de la Clubul Sportiv Beretele Rosii Vrancea vor fi prezenti minim 25 jucatori activi care va vor sta la dispozitie pe teren, in afara de arbitri si/sau organizatori. Luati-ne la intrebari pentru eventualele neclaritati, si haideti sa incercam sa ne simtim bine impreuna la final de sezon airsoftistic 2012!
Image
Image
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 07 Jun 2012, 23:41

Linkul catre situl motelului Flora: http://sporulturism.ro/index.html

Galeria foto cu camerele si facilitatile: https://picasaweb.google.com/1114915272 ... /May302012

Harta terenului de joc: https://picasaweb.google.com/1114915272 ... 3353866930
(linia verde reprezinta drumul pana la zona de joc, linia rosie incadreaza zona de joc aproximativa)

Update: Descarcati harta 3D a terenului de joc (pentru Google Earth) de aici: https://docs.google.com/file/d/0BwF83JD ... xVaTQ/edit

Repartitia camerelor in cladirile complexului:

Motel:
- 4 camere cu cate 1 pat dublu
- 3 camere cu cate 3 paturi single
- 1 camera cu 1 pat dublu si 1 single
- 10 camere cu cate doua paturi single

Flora B1:
- 6 camere cu cate 2 paturi single
- 1 camera cu pat dublu

Flora B2:
- 4 camere cu cate 2 paturi single
- 1 apartament cu 2 camere, fiecare cu cate 1 pat dublu

Vila mare:
- 2 camere cu 3 paturi single (1,8)
- 1 camera cu 1 pat dublu si 1 pat single (7)
- 1 camera cu 2 paturi single, fara baie (2)
- 4 camere cu pat dublu (3,4,5,6)

Corp conferinta:
- 4 camere cu cate 1 pat dublu
- 1 apartament cu 2 camere, cu cate 1 pat dublu

Corp separat:
- 2 camere cu cate 3 paturi single (16, 17)
- 2 camere cu cate 2 paturi single (13, 14)
Image
Image
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 07 Jun 2012, 23:42

Data limita este 1 August, dar avand in vedere conditiile de cazare si faptul ca se poate veni cu familia, suntem siguri ca se vor rezerva si achita cele 100 de locuri mai devreme de data stabilita.

Colegul nostru Moldan, care este si Presedintele clubului, va afisa in curand un numar de cont prin care va gestiona inscrierile si platile.

Cum se procedeaza pentru inscriere:

- Preferam sa primim plata integral pentru a rezerva o camera sau un loc.
- Cel care plateste poate alege un loc sau o camera din lista afisata mai sus, pentru a fi rezervata pe numele sau.
- In caz ca nu mai poate veni la eveniment, persoana care a platit locul il poate vinde altcuiva, fara ca organizatorii sa fie implicati in tranzactie.
- Banii incasati de organizatori nu se ramburseaza in caz ca persoana nu mai poate ajunge la eveniment.
- Pentru a evita surprizele neplacute, recomandam mentinerea contactului cu organizatorii pentru confirmare in cazul schimbului de locuri/persoane.
Image
Image
Image

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby croker » 08 Jun 2012, 11:01

Manca-v-as povestirea vietii :))

Prea distractiv anul trecut ca sa nu imi fac un plan si pentru anul asta , tin sa previzez ca drumul este teribil de rau
sper sa-l fi facut :))

atmosfera si oamenii deosebiti de anul trecut ma fac sa ma gandesc foarte serios la participarea la acest eveniment :)
Doritori ?
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 08 Jun 2012, 11:37

Si eu sunt foarte doritor...iar piscina imi face cu ochiul rau de tot...
Image
Image
Image

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby croker » 08 Jun 2012, 16:52

poi jucam sambata si duminica ftem o piscina si plecam pe dupa masa 1 2 3 ...
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 08 Jun 2012, 19:35

Da, mi se pare ok asa.
Image
Image
Image

User avatar
Nitzi
Airsofter
Posts: 768
Joined: 11 Sep 2010, 10:07
Localitate: BRASOV
Location: BRASOV
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby Nitzi » 10 Jun 2012, 14:11

NOROCOSILOR...vai ce tare
Image

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby croker » 24 Jun 2012, 09:24

chelule bifam pe lista de participare?:D
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 24 Jun 2012, 17:10

Da, Croker, inscrie-ma si pe mine daca vorbesti cu baietii.
Image
Image
Image

User avatar
croker
Fondator
Posts: 1038
Joined: 03 Jun 2009, 16:39
Localitate: Sinaia
Location: Sinaia
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby croker » 25 Jun 2012, 09:51

Am vorbit ieri cu Gabi (ex Unistore) si mi-a povestit ca se vrea un eveniment de tip socio-family,pe care se pune accentul pe cunoasterea masei de jucatori de airsfot din romania , punerea bazei unor prietenii inter-cluburi,distractie chef voie buna , sa-i zicem o escapada de un week-end unde mergem sa ne simtim bine "cu baietii"
Jocul se va desfasura conform scenariului !!

Planificati-va si voi timpul in asa fel incat sa mergem acolo intr-un numar mai mare !

Pentru acest eveniment Clubul Sportiv Brasov Airsoft Team ofera membrilor clubului jumatate din cheltuielile de transport ,! Restul de bile apa mancare ramane in grija participantului
N-am eu treaba cu "TURISTII" !! :))
www.inchirieriairsoft.com
Eu,de cind ma ţîn minte ,mie mio placut bauturile care inşep cu litera Ş
Şî vin,Şî vodka,Şî lichior,Şî bere,Şî coniac,

Şî ..şî restu

User avatar
Nitzi
Airsofter
Posts: 768
Joined: 11 Sep 2010, 10:07
Localitate: BRASOV
Location: BRASOV
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby Nitzi » 04 Jul 2012, 11:10

croker wrote:
Pentru acest eveniment Clubul Sportiv Brasov Airsoft Team ofera membrilor clubului jumatate din cheltuielile de transport ,! Restul de bile apa mancare ramane in grija participantului


un lucru bun acest lucru. am vazut ca si pt eventul de la Fagaras se merge pe moca deci in fine se face ceva cu banii clubului. bravos.. Aveti grija sa nu va inecati in piscina si trimiteti-ne si noua intr-o punga mare niste stropi :mrgreen: :lol: de apa rece ca aici face oua ochiuri pe capote :lol: :mrgreen:
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 14 Aug 2012, 20:11

Bah, m-a sunat Gabi azi sa ma intrebe care cum mergem...
Eu ma bazam pe Croker dar asta s-a stras pe cur si a plecat la capsuni, iar singur nu prea am chef sa merg...Hotarati-va ca sa putem sa platim si sa-l anuntam pe om din timp.
Nu uitati ca e piscina si se anunta canicula in septembrie!!!
Image
Image
Image

User avatar
stanosul
BAT - CLUB
Posts: 288
Joined: 03 Feb 2012, 18:23
Localitate: brasov
Replici airsoft si echipament: nu am momentan, dar vreau sa intru si eu in acest sport :X
Location: BRASOV/MIERCUREA CIUC
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby stanosul » 27 Aug 2012, 19:44

as veni si eu....:)
Stii bine ca pe mine nimeni nu ma poate schimba
Nu ma mai intreba ce vreau sa fac cu viata mea
Pentru ca, iti spun de pe-acum: asa raman pana cand
Va creste iarba la mine pe mormant!!


______________
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution 2

Postby chelu » 02 Sep 2012, 08:49

Deci, suntem numai 2 pana acum...
Image
Image
Image

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: La Revolution II - 14-16 septembrie 2012

Postby chelu » 05 Sep 2012, 20:34

Eh, hai ca lista poate se mareste...pana acum am fi asa:
- Chelu - 100% daca mai vin cel putin 2 persoane
- Stanosul
- Raduh - miercuri imi da un raspuns sigur

Nu va faceti problema de inscrieri, se rezolva, chair daca termenul limita e depasit demult.
Image
Image
Image


Return to “Evenimente si Meciuri”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests