Buna seara

Orice discutie ce se tine la o cafea
Lucian
Mercenary
Posts: 2
Joined: 31 Mar 2012, 14:45
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Nu

Buna seara

Postby Lucian » 31 Mar 2012, 19:23

Am primit un mesaj privat de bun venit, multumesc. Am aflat tot de pe net despre airsoft, dar stiu foarte putin despre acest sport. Am vazut ca aveti sediul in Halchiu, tot din Halchiu sunt si eu. Poate cineva intr-o zi sa ma lamureasca si pe mine la o cafea cum sta treaba? Aici sunt prea multe informatii primite deodata. M-am uitat de arme, dar am primit din start 4 tipuri... Nici nu stiu cum sa formulez intrebarea sa nu sune chiar atat de rau, dar ce tip de arme folositi?
Arme cu functionare electrica
Arme cu functionare manuala
Arme cu functionare pe baza de gaz
Arme cu functionare pe baza de CO2

User avatar
chelu
BAT - ECHIPA
Posts: 1961
Joined: 04 Aug 2010, 20:14
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Inca nu am...dar intentionez sa-mi cumpar
Location: Brasov
Contact:

Re: Buna seara

Postby chelu » 31 Mar 2012, 21:25

Salut Lucian!

Si bine ai venit printre noi!
Intradevar, adresa Clubului figureaza in Halchiu, majoritatea membrilor sunt din Brasov sau chiar din imprejurimi. Asa a fost conjunctura in momentul infiintarii clubului si ne-a fost mai usor cu adresa la Halchiu. Avem un coleg care locuieste in Halchiu, T.N.C., poate reusesti sa te intalnesti cu el daca vrei, sau mai bine poate reusesti sa vii la un joc intr-o zi sa vezi cu ce se mananca airsoft-ul. Au colegii replici pentru inchiriere, te rezolvam repede.

Si ca sa-ti raspund la intrebare, marea majoritate dintre noi folosim replici (ca asta sunt ele defapt, nu arme) cu actionare electrica. Principiul functionarii este simplu: un motor electric actioneaza un piston intr-un cilidru, piston ce comprima aerul, iar aerul propulseaza bilele.
De asemenea, se pot utiliza replici cu actionare manuala (pe arc), astea sunt de obicei sniper-ele, dar sa stii ca un sniper in airsoft nu seamana cu ce vezi tu in filme...
Cele pe gas sau CO2 sunt de obicei pistoalele, folosite ca side-arm, pentru distante mici de angajare, de exemplu in cladiri.

Asa, sper ca te-am lamurit cat de cat acum...si ti-am starnit curiozitatea. Urmareste forumul pentru anuntarea eventualelor jocuri, iar daca ai intrebari, te asteptam oricand.

Salutare!
Image
Image
Image

User avatar
PALA
BAT - ECHIPA
Posts: 1318
Joined: 01 May 2010, 23:32
Localitate: BRASOV
Location: BRASOV
Contact:

Re: Buna seara

Postby PALA » 31 Mar 2012, 21:48

Salut,cu mine ai vb pe mess,vad ca,colegul meu Chelu ti-a cam spus ce era de spus,dupa cum am vorbit,depinde de tine pe ce post doresti sa joci,ce iti place,sniper sau in plina actiune,daca vi la un joc ai sa privesti,folosesti diverse tipuri de replici,incepand de la replici electrice,mai slabute sau mai puternice si poti termina cu un sniper sau cu diferite pistoale,sunt o gramada de replici pe care le poti testa si atunci ai sa vezi ce ti se potriveste sau ce ce iti place sa joci,noi dam comanda cam odata pe luna,atunci iti poti cumpara o replica,insa dupa cum am spus trebuie intai sa vezi ce-ti place si ceva mai important,depinde ce bani ai de bagat in asa ceva,pt ca este un sport sau o distractie cam scumpa,nu te speria,toti am inceput de jos,cu replici ieftine si bani putini.Daca esti din Halchiu,poti lua legatura cu TACEA CIPRIAN (T.N.C) el iti poate furniza mai multe informatii.Noi,te asteptam intre noi cat mai curand si ai sa revii si a doua oara garantat.
WHO'S MY DADDY ??.....RUSSELL !!

Image

Lucian
Mercenary
Posts: 2
Joined: 31 Mar 2012, 14:45
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Nu

Re: Buna seara

Postby Lucian » 31 Mar 2012, 23:23

Cand ajung in Brasov o sa vin si eu la un meci. 50 de lei ar fi inchiriatul unei singure arme sau pot sa mai schimb arma in decursul zilei?


Return to “Discutii la cafea”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests