de ce nu dati comanda de aici ? aici ma bag si eu daca da cineva comanda....sunt cu scai si au toate cele trebuie si sunt si ieftine si de desert...oferta aia de mai sus mi se pare...
Transportul ar fi pana in 25..normal pt un fan curieri ...daca platim cu rambus se adauga 10 ron + 2% din valoare...deci platim in avans sa nu mai dam banii astia....dar avem materialele cu scai, cu desert...eu zic ca e mult mai bine si de calitate , sicer ! am vrut sa ajut BAT-ul prin oferta asta....
ce au ecusoanele alea ? ce nu iti convine la ele BogMor ?
e ok atunci...o sa-mi fac eu rost de alea de desert..comanda ramane deschisa pt modaelo...cine vrea sa ma contacteze....pe 15 oct cand ne intra banii la noi militarii o voi plasa
Mersi mult Bogdane...scrieti toti aici ce vreti , va notez si cand se strang mai multi facem comanda...o las deschisa maxim pana pe 15 oct cand ne vin banii...daca ne strangem mai multi mai devreme o dau atunci
Eu o am mai sus...si din cate stiu eu...emblemele BAT...le au cei care sunt in echipa.....deci...de ce se da comanda pt asa ceva cand nu esti in echipa...asa de curiozitate...sa moara GIBILAN...
Nu stiam asta...credeam ca toti cei care s-au inscris in club pot purta pe umar semnul BAT...mai am de facut flotari, da , stiu si le voi face cu timpul
Acuma cine mai vrea escusoane nominale de la Modaelo sa se treaca aici..PALA tu vrei de aici ? sau te bagi la cealallata ? sa imi spui
si am revenit cu o precizare: daca a-ti uitat va aduc eu aminte: PTR CEI INSCRISI IN CLUB SPORTIV AIRSOFT BRASOV TEAM clubul o sa cumpere una bucata patch cu nick name. adica mie o sa imi dea moca una bucata cu cazakstan.(ura ura).
inteligenta ma urmareste dar.... eu sunt mai rapid ca ea