Reguli de participare la meciuri/evenimente

Reguli de citit cu forta
User avatar
BogMor
BAT - CLUB
Posts: 434
Joined: 03 Jan 2008, 01:24
Localitate: Brasov
Replici airsoft si echipament: Am avut Dboys M14, Galil, Famas, o clona de sniper
Location: Brasov
Contact:

Reguli de participare la meciuri/evenimente

Postby BogMor » 01 Aug 2011, 23:07

1. Meciul se va anunta conform formatului din acest topic: viewtopic.php?f=2&t=1228

2. Meciurile/evenimentele/intalnirile se propun de catre Croker sau Chelu. Ei se ocupa de promovare si de organizarea diferitelor evenimente in cadrul clubului.

3. Meciurile pot fi propuse si de alti membri ai clubului. Singura CONDITIE OBLIGATORIE este aceea ca DACA AI PROPUS UN MECI, ESTI OBLIGAT SA TE PREZINTI LA MECI, exceptie fac situatiile urgente. Nu se accepta chestii de genul: propun sa jucam acolo, dar eu nu vin.

4. Daca la un meci s-au propus spre votare mai multe locatii, se va merge in locatia cu cele mai multe voturi. Membrii care nu au fost de acord cu locatia votata de majoritate nu sunt obligati sa vina, e un club liber, dar care are totusi cateva reguli.

5. La un meci cu ziua, locatia si ora prestabilite NU se fac propuneri de schimbare a zilei de joc, a locatiei sau orei de intalnire. Daca s-a hotarat ziua Z, locul X, ora Y, nu aveti voie sa propuneti in acelasi topic o alta locatie sau ora. Vrei sa joci in alta zi/locatie/ora, propui MECI SEPARAT, IN TOPIC SEPARAT. Asta ca sa nu incurcam oalele si borcanele la fiecare propunere de joc.

6. Cel care propune ziua de joc se ocupa de prezentarea si respectarea normelor de siguranta inainte de inceperea primului joc si de scenariile pentru ziua respectiva.

Return to “Reguli Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest