Nelamuriri....

Aveti intrebari legate de airsoft? Aici e locul lor.
Forum rules
Poti gasi raspuns la unele din intrebarile tale, chiar in regulamentul oficial si in regulile locale de airsoft.
RazwanD
Mercenary
Posts: 4
Joined: 01 Jan 2012, 18:43
Localitate: Bucuresti
Replici airsoft si echipament: KJW TAURUS PT92 TAN - GBB - CO2
KJW BERETTA M9 A1 - GBB - CO2
DESERT EAGLE 50AE - METAL SLIDE - GBB - CO2

Re: Nelamuriri....

Postby RazwanD » 04 Jan 2012, 17:09

Va multumesc pt toate sfaturile.Chiar cred ca o sa-mi prinda bine ce mi-ati spus :)


gotcha wrote:Ce ar trebuii sa sti despre pistol airsoft:
- iarna, alea pe gaz sunt inutile. De aceea replica de M92 cu CO2 era o alegere buna pentru ca si daca ajunge iarna la 100 m/s nu e prea hot. Ideal e sa nu depaseasca 110 m/s(desertul se duce dincolo de 130 m/s si nu poti sa tragi cu el decat peste 15 metrii, unde nu ai nici o precizie cu asa ceva. Airsoftul nu e counter! ;) ) La M92 poti sa cumperi si mag pe gaz pentru vara si o sa fi incantat de el.
- alt lucru care de obicei se cam ignora la pistoale. Trebuie sa te gandesti bine la intretinere. Replicile pe gaz sutn destul de pretentioase si se intampla usor sa scape gaz samd ...
- in general la jocuri, replicile de pistol nu o sa faca prea mare branza. O sa ajungi pe teren sa observi ca pistolul tau este util pana la maxim 15 metrii. Si o sa te intalnesti la jocuri cu oameni care au in mana sniper si angajeaza cu success si dincolo de 60 metrii. Si majoritatea folosesc pusti de asalt electrice, care le ofera precizie si la 30 metrii, si pe foc automat ajung sa isi regleze tirul si pana la 50 metrii.

Am jucat pe teren cu cineva care era fun pistoale, si ii mai iesea cateodata sa loveasca tintele si la 20 metrii tragand cu 2 pistoale la gramada, dar pana la urma a renuntat in favoarea unui sniper si tine pistoalele doar de back-up, cand se apropie careva sub distanta minima a sniperului.

Daca esti din bucuresti sa sti ca sunt multe lcuburi pe acolo la care poti sa mergi la jocuri. Adica sunt deschise pentru public. Bucurestiul are cea mai mare comunitate airsoft din tara. Ce iti recomand este sa vezi cum se joaca airsoft pe teren si abea apoi sa-ti investesti banii in replici. Multi si-au investit banutii intai intr-o replica si apoi au observat ca nu este ca in filme :)

Ultimul sfat:
Distractie placuta la jocuri!


Return to “Beginner's Corner”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest